Projekt „Kulinaaria OÜ ressursitõhususe investeering” sai Euroopa Regionaalarengu Fondist toetust
Projekti lühikokkuvõte:
Investeeringu käigus soetab Kulinaaria OÜ uue salati pakkeliini. Kulinaaria OÜ muudab tootmist efektiivsemaks läbi tooraine kasutuse vähendamise tänu uute tehnoloogiate kasutusele võtmisele. Salati tooraine kasutus paraneb 1,7% võrra ja toodangumaht kasvab 20%.
Projekti eesmärk ja tulemus:
Projekti eesmärk on saavutada vähemalt 1% suurune ressursikasutuse paranemine ning tõsta ressursitootlikkust. Projekti eesmärgi saavutamiseks soetatakse uus salatite pakkeliin. Salatite pakkeliini soetamise eesmärk on vähendada salatite pakendamisel tekkiv jääk 1,91%-lt 0,22%-ni ning tõsta ressursitootlikkust. Projekti tulemusena muutub võimalikuks ka majoneesipõhiste salatite toodangumahu kasvatamine hinnanguliselt 20% võrra.
Toetuse summa (EUR):
137 500