Retsept

Tee vürtsikaid lillkapsariisiga takosid!

Selveri Köögi lillkapsariis maitseb selles kiiresti valmivas suutäies mahlase ja põnevalt mehhikopärase täidisena! Võta kiudainerohkeks ja taljesõbralikult süsivesikutevaeseks kõhutäieks!


Lillkapsariisi-takod

15 minutit, 4 portsjonit

Mida vajad:

  • 1 karbitäis Selveri Köögi lillkapsariisi
  • 1 pakk valmis takomaitseainet või sega kokku:
  • 1,5 tl suitsutatud paprikapulbrit
  • 1/3-1/2 tl tšillipulbrit
  • 1 tl küüslaugupulbrit
  • 1-1,5 tl jahvatatud vürtsköömnet
  • 1 sl oliiviõli
  • 1,5 sl tomatipastat või 3 sl valmis takokastet)
  • u 1-2 dl konserveeritud läätsesid või meelepäraseid ube, nõrutatud
  • serveerimisel tükeldatud kirsstomateid, paprikat, takokastet
  • 4 suurt tortiljat või 8-10 takopesa

Kuidas valmistada:

Sega lillkapsariisi õli, maitseained, tomatipasta või takokaste ning läätsed/oad ja kuumuta pannil. Jaota täidis tortiljadele või takopesadesse, lisa tükeldatud tomatid-paprikad ja soovi korral veel pisut takokastet. Voldi meelepäraselt kokku ja serveeri soojalt!

Selveri Köögi lillkapsariisi leiad kõikidest Selveritest ja e-Selverist!

Vaata e-Selverisse