Meie uus, ehtsa võiga valminud ja sügavkülmutatud muretainas on maitsvate koogipõhjade ning krõbedate küpsiste tegemiseks kui loodud!
Lihtne šokolaadikook muretainapõhjal
8 portsjonit
Mida vajad:
- 1 pakk Van Kooki ehtsa võiga muretainast
- Täidis:
- 200 g piima- või tumedat šokolaadi
- 1 tl vanilliekstrakti
- 2 dl vahukoort
- 200 g meelepäraseid (külmutatud) marju või 2 viilutatud banaani
- serveerimisel Kreeka jogurtit või vahustatud koort, röstitud pähkleid, popkorni ja/või soolakringleid
Kuidas valmistada:
- Sulata tainas pakendil oleva juhise järgi.
- Eelkuumuta ahi 200 kraadini.
- Vooderda 20–24 cm koogivorm muretainaga ning lõika servad soovi korral sirgemaks.
- Küpseta 12–14 minutit, kuni kook on kuldse jumega, ning jäta jahtuma.
- Sulata šokolaad mikrolaineahjus või kastrulis kuumaveevanni kohal.
- Vahusta koor pehmetipuliseks ja sega pisut jahtunud sulašokolaadiga.
- Laota eelküpsetatud muretainapõhjale marju või banaaniviile ning laota katteks šokolaadivaht.
- Jäta paariks tunniks külmikusse tahenema.
- Kaunista meelepärasega ja serveeri!
Head isu!