Praeguses tööjõupuuduses tuleb olla nutikas ja sihikindel, et leida uusi töötajaid. Proovime olla head tööandjad ja leida uusi võimalusi, et oma inimesi hoida.
Kuidas sa Kulinaaria OÜ-sse sattusid ja mis tööd teed?
Tulin Valgast Tallinna kaugõppesse majandust õppima ja otsisin selle kõrvale tööd. Tuttava ema töötas Selveri Köögis ja kutsus mind ka – pidavat tore töökoht olema! 2005. aastal tulingi tööle komplekteerijaks, kes kaupa poodidesse saatmiseks ette valmistab. Seejärel sai minust tellimuste vastuvõtja. Kuna tollal ei olnud e-poed veel nii populaarsed kui nüüd, tuli peolauatoodete soovijatel tellimiseks kauplusse helistada.
Kui Selveri Köök kolis Lasnamäele uude majja, hakkasin tööle Kulinaaria OÜ vanemkaubaväljastajana, kes vastutab selle eest, et õiges koguses õige kaup köögist välja läheks.
Mis sulle siin töötades kõige rohkem meeldib ja mis sind motiveerib?
Kui mul sündisid kaks last ja ma lapsehoolduspuhkuselt tagasi tulin, oli minu ametikoht koondatud ja hakkasin uuesti komplekteerijaks. Töötingimused sobisid mulle kui noorele emale väga kenasti. Viiepäevane töönädal ja vabad õhtud, et saaks lastega rohkem koos olla – olin sellise graafikuga väga rahul.
Edasi liikusin kontoritööle, kus töötasin kuus aastat bürooassistendina ja kaks aastat tööohutusspetsialistina. Eelmise aasta detsembrist sai minust aga personalijuht.
Uus amet nõuab ka uusi teadmisi, mistõttu sügisest ootavad mind personalitöö õpingud majanduskoolis. Oma erialal tuleb pädev olla, seadusi ja paragrahve hästi tunda.
Milline on sinu lemmiktoode ja miks?
Brokolisupi leiab hiljuti letile jõudnud supisarjast. Magusast kiidan Tosca kooke ja „Talveunelma“ kooki, mis tunnistati 2021. aasta toidumessil parimaks jõulutooteks.