Blogi

Pressiteade

Selveri Köök tõi turule tasakaalustatud ahjupudrud ja pikalt podisenud pudrud

Pressiteade

Selveri Köök tõi turule tasakaalustatud ahjupudrud ja pikalt podisenud pudrud

Uus toode

Selveri köögi ajaloo esimene tort

Loe intervjuud

Kulinaaria töötajate lood – Kristina Solomatova, personalijuht

Loe intervjuud

Kulinaaria töötajate lood – Liina Rannit, kokk

Loe intervjuud

Moevärvid loevad ka toidutööstuses!

Uus toode

Uued „Maailma maitsed“ valmiskastmed Selveri Köögilt!

Loe intervjuud

Kulinaaria töötajate lood – Irina Mazova, vahetusejuht

Loe intervjuud

Kulinaaria – aega ja koduseid maitsed müües juhtivaks toidutootjaks

Loe intervjuud

Eesti parima kondiitritoote tegijad loovad trende

Uus toode

Teadlastega koostöös on valminud tervist toetavad valmissupid!

Retsept

Kodune õunakook muretainapõhjal

Retsept

Lihtne sidrunikook muretainapõhjal